Design, Low Cost Tooling & Small Series Production:

oor oplages die te groot zijn voor vacuumgieten of producten waarvan de materiaaleisen dusdanig zijn dat dit enkel met spuitgieten haalbaar is hebben onze Low Cost Tooling solution.

Geen matrijs investeringen Enkel prijs per afgenomen product met een afname garantie binnen 1 of 2 jaar Indien nodig incl. moldflow analyse

Er zijn 2 opties: Gegarandeerde afname zonder matrijskosten: Hierbij betaald u enkel kosten per product en worden de matrijskosten geamortiseerd over een af te nemen aantal producten. Afname van deze producten kan over 1 jaar of over 2 jaar. Lage matrijskosten voor aantallen tot 5000 stuks. U betaald de matrijskosten apart en productiekosten apart. De matrijs wordt in speciaal aluminium gemaakt waardoor er minimaal 5000 stuks geproduceerd kunnen worden in diverse kunststoffen. Complete assemblages en verpakkingen worden ook door ons verzorgd. Wij garanderen concurrerende prijzen en snelle levering van producten. Referenties o.a. : MOOOI Design , Modiforce, Orfit Industries, Alitalia en wellicht uw bedrijf??

U heeft een idee maar geen tekening? Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring helpen wij u verder met het maken van een ontwerp, 3D-tekeningen, 3D-modellen en productiematrijzen. Met ons netwerk van ontwerpers, matrijzenmakers en spuitgietbedrijven kunnen wij u snel verder helpen met het realiseren van uw idee. Tevens kunnen wij u verder helpen met een gedegen marktonderzoek. Indien de series groter worden kunnen wij de productie naar Nederland overbrengen bij een spuitgieter die hier het best voor is geschikt. Wij beheren het project volledig en voeren een moldflow-analyse uit zodat wij vooraf problemen kunnen vaststellen. Indien u de productie ook door ons wilt laten verzorgen bieden wij de volgende mogelijkheden: Gegarandeerde afname zonder matrijskosten: Hierbij betaald u enkel kosten per product en worden de matrijskosten geamortiseerd over een af te nemen aantal producten. Afname van deze producten kan over 1 jaar of over 2 jaar. Lage matrijskosten voor aantallen tot 5000 stuks. U betaald de matrijskosten apart en productiekosten apart. De matrijs wordt in speciaal aluminium gemaakt waardoor er minimaal 5000 stuks geproduceerd kunnen worden in diverse kunststoffen. Complete assemblages en verpakkingen worden ook door ons verzorgd. Wij garanderen concurrerende prijzen en snelle levering van producten.


   Tel: +31 499 330774

   Fax: +31 499 330778

  E-mail: info@vrt.nl

   Venture Rapid Technologies BV(VRT)

Ambachtsweg 4,  5683 CD Best The NetherlandsOntwikkeld door :XTS